måndag 11 januari 2010

Laget 2013

Johanna Melin
I år åker Johanna med borstet Bella eller husyblandningen Hugo! Johanna gör sitt 15:e Vindelälvsdrag!!


Sofia Börjesson
En riktig tuffing, åker gladeligen de sträckor som vi andra helst vill slippa!  Kommer i vanlig ordning till draget med okänt antal hundar.


Linnea Melin
Linnea kommer med sin settertik Teja, även känd som Batman. Även i år har Teja med sig sin sämre hälft, vorstehtiken Ettan.



AnnChatrine Lindmark
Umeåbo som är en rutinerad vindelälvsdragare som susar fram i spåren tillsammans med sina borst. Ankan är de populära fartluvornas upphovskvinna och hon förknippas alltjämt med ett glatt leende!



Jenny Edström
Jenny är numera både åkare och lagfotograf, åker som alltid med sina superhuskyblandingar Sanna och Juli. Jenny har även värvat världens bästa handler i form av syster Helena, mycket uppskattat!



Anna Börjesson
Anna räds inte för de längsta och tyngsta sträckorna (släktdrag?) ger alltid järnet. I år åker Anna med dubbelspann i form av pointern Hyss och en inlånad vorsteh kille.



Göran Ågren
Lagets träningsikon, har nött upp konstsnöspåret på Nydala. Tillsammans med Mikaela har de blandisen Kajsa (pointer/Vorsteh mfl), settern Ester och blandisen Tyra.


Tommy Vennman
Hössjös egen pistvakt, gör sitt 15:e Vindelälvsdrag!! Renoveringsledig från träning, åker på rutin med borstet Bella eller huskyblandningen Hugo.


Frida Oderstål
Mammaledig superspannförare, vi ser fram emot nästa års comeback!



Mikaela Asplund
Mikaela gör sitt andra år med team Profine och delar hundarna Ester, Kajsa och  Tyra med sambon Göran. Hon har tidigare kört för lag 21 under flera års tid.



Ida Åstrand
Vi är glada över Ida som är årets nyförvärv. Hon åker tillsammans med sina duktiga hundar Bacho och Fröken!