tisdag 4 februari 2014

Uppladdning!

Trots denna snöfattiga och draghundsmässiga katastrofsäsong kan vi konstatera att det verkar som att laget kommer att lyckas med sin formtopp lagomt till vecka 11 (bäst när det gäller så att säga).Nya lagvästar har vi för året också, några lagmedlemmar fastnade på bild under helgens träning, bild kommer

 Vi har för året en vakans i form av en mammledig superspannförare och som tur var har vi fått in ett riktigt starkt nyförvärv som kommer att susa fram i spåren med sitt dubbelspann. I övrigt har jag iakttagit två lagmedlemmar  köra oräkneliga varv på Nydala med lika springglada hundar det första varvet som det tionde, ett mycket bra tecken då detta fenomen kan uppfattas som enformigt för många.

Sedan är vi några andra som nyligen kommit in en hård träningsperiod och det råkar också vara vinterns första träningsperiod, vi känner trots detta hopp om i alla fall medelgod form till v 11, förbättringspotentialen är enorm vilket är positvit. Kan säga att hundarna idag ser lite trötta och förvånade ut efter helgen, undrar nog vad som hänt med deras softa slapparliv. På tal om soft så befinner sig en lagmedlem för tillfället på Lanzarote, träningsläger kanske?

.//Lagledarn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar